O nas

Glavne dejavnosti podjetja so celostni  inženiring  prenove objektov s področja notranje opreme in gradbeno obrtniških del ter produkcija lastnih oblikovalskih izdelkov iz kovine pod znamko FOLDS.

Smapes
Smapes
Smapes
Images

Razvoj in proizvodnja kovinske opreme

Kovina je eden od najpomembnejših materialov v vsakdanjem življenju, brez nje marsičesa ne bi bilo mogoče doseči. Pogosto kovina nadomesti prijeten les, ker je kljub vsemu dolgoročno obstojnejša in tudi bolj vzdržljiva.

Images

Igrišča in športni objekti

Pri izvedbi igrišč in športnih objektov je zelo pomembno, da se opiramo na lastno znanje in bogate izkušnje. Slednjega nam ne manjka. Izpod naših rok so zaživeli vrhunski projekti in na desetine teh objektov danes služi svojemu namenu.

Images

Investicije in gradnja za trg

Največjo skrb posvetimo pravi izbiri lokacije, pri projektiranju objektov pa sodelujemo z uveljavljenimi arhitekti in projektanti ter s tem poskrbimo za sodoben design in prijetno bivanje stanovalcev.

Images

Izvedbeni inženiring

Osnovna dejavnost podjetja je izvedbeni inženiring, kjer z znanjem visoko usposobljenih in motiviranih sodelavcev ter resursi naših stalnih partnerjev in dobaviteljev nudimo izvedbo objektov na ključ.

Images

Energetske in protipotresne sanacije

Z celostno energetsko sanacijo omogočamo naročnikom manjšo izgubo energije in s tem boljše bivalno ugodje ter kvaliteto življenja.


Images

Visoke gradnje

Gradimo poslovne, stanovanjske, javne, kulturne in športne objekte. V procesu gradnje objektov sledimo lastnemu znanju, kot tudi sodobnim tehnološkim in arhitekturnim trendom.

Galerija

Izobraževanje

12. 10. 2022 10:00

Priprava gradbenih dokumentov

14. 10. 2022 14:00

Izobraževanje za pripravo gradbene dokumentacije

15. 10. 2022 14:00 Splošno izobraževanje o objektih