Politika zasebnosti

Spletna stran vam omogoča varno nakupovanje. To pomeni, da naredimo vse potrebno, da onemogočimo komurkoli nepooblaščeno prestrezanje podatkov, ki jih kupec posreduje izključno in neposredno trgovcu. Podatke o kupcih hranimo zgolj toliko časa, kot jih potrebujemo za lastne potrebe. Po preteku tega roka bodo podatki o kupcu trajno pobrisani. Na izrecno željo našega kupca lahko njegove podatke pobrišemo tudi prej. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri registraciji v našo spletno rezervacijo, so namenjeni zgolj in samo poslovanju spletne strani in se v nobenem primeru ne bodo uporabili v druge namene oz. ne bodo posredovani tretji osebi.

V spletni trgovini uporabljamo mehanizem piškotkov (cookies) samo in izključno za hranjenje začasnih podatkov - in predvsem brez vaših osebnih podatkov. Slednji so shranjeni izključno na varovanem strežniku.

Torej lahko mirno nakupujete s katerega koli računalnika in tega ne bo opazil naslednji uporabnik tega računalnika. Če nas obiščete zgolj kot gost je za brisanje pomembnih sledi dovolj že to, da zaprete okno z našo spletno stranjo.

Vsi vaši osebni podatki (naslovi, naročila, ipd.) so varno shranjeni na strežniku, kjer niso na voljo oziroma kako drugače dosegljivi nikomur drugemu. Dosegljivi so samo vam ob vpisu pravilnega uporabniškega imena in gesla, zato vam predlagamo, da te podatke varno shranite! MB Oprema d.o.o. spoštuje osebne podatke svojih uporabnikov.

PRAVILNIK o varovanju zaupnih in osebnih podatkov ter o varovanju dokumentarnega gradiva.
Povezava do pravilnika: PRAVILNIK.