Informacije o piškotkih za uporabnike spletne strani

Tako kot številna druga podjetja tudi MB oprema d.o.o. uporablja piškotke z namenom izboljšati uporabniško izkušnjo za obiskovalce naše spletne strani.

Piškotki so majhne datoteke, sestavljene iz niza črk in številk, ki jih strežniki, kjer spletna stran gostuje, namestijo na vaš računalnik. Lastniku spletne strani omogočajo, da vas loči od ostalih uporabnikov spletne strani. Piškotki se ne morejo ustvarjali v obliki kode ali uporabljati za prenos virusov in tudi ne omogočajo dostopa do vašega trdega diska. Tudi v kolikor se piškotki shranjujejo na vašem trdem disku, nimamo nikakršnega dostopa do informacij, ki so tam shranjene.

Podatki, pridobljeni s pomočjo piškotkov na spletni strani podjetja MB oprema d.o.o., se lahko uporabljajo za različne namene, vključno z naslednjimi:

  • Nujno potrebni: Ti piškotki so bistvenega pomena, saj omogočajo, da se premikate po spletni strani in uporabljate njene možnosti, kot sta dostop do varnih predelov spletne strani in shranjevanje produktov v nakupovalno košarico.
  • Nepotrebni: Ko pritisnete tipko "Se zavedam" na dnu spletne strani, se v piškotek shrani informacija, številka 1, s katero vemo da ste seznanjeni, da vam na spletni strani ne prikazujemo več okenčka z opozorilom.

Na naši spletni strani ne dopuščamo oglaševanja s strani tretjih oseb, vendar pa ne moremo nadzorovati oglaševalcev, katerim oglaševanje dovoljujejo ponudniki internetnih storitev, medtem ko brskate po spletu.

Podjetje MB oprema d.o.o. je po zakonu dolžno pridobiti vaše soglasje za namestitev vseh vrst piškotkov, razen tistih, ki so »Nujno potrebni«.

Onemogočanje piškotkov

V kolikor ne dovolite shranjevanja piškotkov, ali si pozneje premislite, lahko piškotke onemogočite na naslednje načine:

  1. Spremenite svoj spletni brskalnik in/ali nastavitve mobilne naprave tako, da se piškotki na računalnik ali mobilno napravo ne bodo mogli namestiti

Prosimo upoštevajte, da lahko z onemogočitvijo piškotkov (vključujoč nujno potrebne piškotke) onemogočite tudi dostop do določenih funkcij ali delov te spletne strani.